Cupping

Hos Opus Kropsterapi tilbyder jeg stationær cupping og moving cupping, som begge er populære behandlinger. Du kan læse mere om den herunder.

Stationær cupping

Ved Stationær Cupping, udsættes vævet for et undertryk, hvorved årer, kar og kapillærer bliver udvidet. Resultatet af dette bliver, at blod og lymfevæske løber mere frit og området bliver afspændt. Ved brug af undertryk på huden, stimulerer man kroppen til bedre at kunne transportere legemsvæsker ved egen hjælp. Sugekopperne sidder på huden i alt fra få sekunder til flere minutter, inden de igen fjernes. Undervejs holdes der konstant øje med kroppens lokale reaktion på behandlingen, således at det optimale resultat opnås, uden at området overbehandles.

Behandlingen er ufarlig, men den vil som oftest efterlade sugemærker på de behandlede områder –mærkerne forsvinder som regel inden for den første uges tid.

Ved at anvende metoden med undertryk på huden, når virkningen ned i kroppens bindevæv – et dybdegående resultat med en længerevarende virkning end den der opnås ved massage. Metoden kan bl.a. anvendes ved smerter i muskler og led samt i fbm. gigt, hovedpine, stress, udbrændthed, ryg-,nakke- og skuldersmerter, iskiasproblemer, musearm, tennisalbue samt muskelspændinger.

Bemærk: Anbefales ikke til gravide.

Moving cupping

Moving Cupping er en yderst effektiv massageform, hvorved man kan opnå en mere dyb og længerevarende virkning af massagebehandlingen. Denne form for cupping kan med fordel anvendes i kombination med en dybdegående massage. Blod og lymfevæske løber mere frit og kroppen stimuleres til, bedre at kunne transportere kropsvæsker ved egen hjælp.

Når man anvender Moving Cupping som massageform bevæges sugekoppen langsomt hen over huden i den eller de områder der ønskes behandlet. Massageformen er yderst effektivt til at behandle ømme muskler og meget spændt væv. De fleste, som modtager denne form for behandling, mærker en øjeblikkelig bedring af deres symptomer. Den maksimale virkning opnås dog først efter ca. 3 døgn. Kroppen arbejder altså videre efter behandlingen er afsluttet.

Moving Cupping kan bl.a. anvendes ved smerter i muskler og led samt i fbm. gigt, hovedpine, stress, udbrændthed, ryg-,nakke- og skuldersmerter, iskiasproblemer, musearm, tennisalbue samt muskelspændinger. Kan også med stor fordel anvendes til klienter som ikke bryder sig om massage pga. stor smertefornemmelse eller ubehag ved for meget berøring.

Bemærk: Anbefales ikke til gravide.

Stationær & Moving cupping

Du finder mig på
  • Opus Kropsterapi
  • Hirsemarken 1.B,
  • indgang D 1. sal

  • 3520 Farum
  • CVR 38570935
Kontakt mig på
  • Opus Kropsterapi
  • +45 5069 3268
  • kontakt@opus-kropsterapi.dk
Telefontider
Ingen faste telefontider. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon for at høre nærmere.

© 2018 Opus Kropsterapi