Japansk Lifting

JAPANSK LIFTING er en unik metode inden for naturlig ansigtsløftning.
Du kan læse mere om den herunder.

Japansk Lifting

Stress påvirker hele kroppen og forårsager forskellige symptomer som f.eks. hovedpine, fordøjelsesproblemer, muskelspændinger, allergi, angst og depression. Ubevidst spænder vi hele tiden ansigtets muskler og det forstærkes når vi er stressede, bekymrede, nervøse, har smerter og er anspændte. Spændinger har tendens til at ”sætte sig fast” og gennem livet blive til rynke

JAPANSK LIFTING er en unik metode inden for naturlig ansigtsløftning.

Teknikken er udviklet i Japan og er en kombination af dybdegående japanske massage-teknikker, manuel punktstimulering, ansigtszoneterapi og lymfedrænage.

JAPANSK LIFTING løfter, glatter og afspænder ansigtet. Med en muskelstimulerende teknik øges blodgennemstrømningen i ansigtets muskler, iltningen forbedres i vævet, affaldsstoffer dræneres, fine liner reducers, ansigtet får en indre glød og klar udstråling. Samtidig oplever man gennem behandlingen en fantastisk dybdeafstressende tilstand i krop & sind.

Der anvendes naturlige og økologiske produkter gennem hele behandlingen.

Først afrenses huden, der bruges hybenroseolie som har en stærk virkning på cellegendannelsen og lermaske påføres for at afgifte og dybderense huden. En opstrammende maske anvendes og ansigtet masseres afslutningsvis med mineralske saltkugler fra Himalaya.

Med JAPANSK LIFTING ser du resultater allerede efter første gang, men det anbefales at følge et kurforløb med behandling ca. en gang om ugen i 6-10 uger og derefter kan virkningen holdes ved lige med en behandling hver 5-6. uge.

Japansk Lifting er et naturligt alternativ til ansigtsløftning.

Det er en fuldkommen vidunderlig og luksuriøs ansigtsbehandling, hvor der benyttes hud – og vævsopstrammende og rynkereducerende teknikker i en kombination af ansigts-zoneterapi, akupressur, dybdegående massage og lymfedrænage, samt næringsrige olier, masker og cremer.

Ansigtets muskler og væv bliver grundigt, men blidt gennemarbejdet. Det er en virkelig dejlig behandling, som stimulerer ansigtets muskler, fjerner væske ophobninger og udglatter finere rynker og du vil se resultater allerede efter første behandling, i form af en friskere udstråling og en lækker glød.

Regelmæssig behandling stimulerer musklerne i ansigtet og vil:

 • Øge dannelsen af kollagen og elastin
 • Stramme huden og musklerne op
 • Stramme huden og musklerne op
 • Tætne porrer i huden
 • Forbedre ansigtskuløren
 • Udglatte finere rynker, furer og mindske arvæv
 • Lette hævelser og poser under øjnene
 • Afhjælpe kæbespændinger og hovedpine
 • Reducerer stress
Stationær & Moving cupping

En Japansk Lifting lux (90 min. 750 kr.) behandling forløber således:

Ansigtet afrenses og der lægges en udrensende marrokkansk lava maske, masken får lov at virke og samtidig får du en skøn hovedbundsmassage og massage af hals, nakke og skuldre.
Udvidet lymfedrænage af hele ansigtet.
Stimulering af specifikke anti-rynke punkter, afbalancering af meridianbaner samt strøg der stimulerer det parasympatiske nervesystem; den del af vores nervesystem, som får os til at falde til ro.
Blid massage af organzonerne i ansigtet, med særlig olie der blandt andet indeholder æble og birk der er med til at fremme drænagen af ansigtet.
Japansk liftingmassage med et lækkert flow og yderligere lymfedrænage, der giver dig ren nydelse.
Fugtgivende maske der virker, samtidig med at du får massage af skuldre, arme og hænder.
Igen bruges der varme omslag til at fjerne masken.
Ansigtet masseres derefter med saltsten fra Himalaya, de indeholder og afgiver 84 forskellige salte og mineraler, der stammer fra 250 millioner år gamle saltaflejringer. Himalayaslatsten er også kendt for sin helende effekt.
Endnu mere lymfedrænage.
Relevante “rynkepunkter” bearbejdes med akupressur
Øjencreme duppes omkring øjenpartiet og stimuleres yderligere med akupressur.
Til allersidst og for at give dig jordforbindelsen tilbage, får du skøn fodmassage med udvalgt zoneterapi for øget udrensning og lymfedrænage.
Alle ansigtets muskler masseres i hybenrosekerneolie med en særlig muskelstrækker massage.

Vigtigt: Der kan købes klippekort til Japansk lifting behandlinger.
10 turs klippekort spar 20 %
5 turs klippekort spar 10 %
Man kan ikke benytte klippekort fra Kropsterapi til disse behandlinger.

Stationær & Moving cupping

Du finder mig på
 • Opus Kropsterapi
 • Hirsemarken 1.B,
 • indgang D 1. sal

 • 3520 Farum
 • CVR 38570935
Kontakt mig på
 • Opus Kropsterapi
 • +45 5069 3268
 • kontakt@opus-kropsterapi.dk
Telefontider
Ingen faste telefontider. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon for at høre nærmere.

© 2018 Opus Kropsterapi