Øreakupunktur

Øreakupunktur har som behandlings form været kendt i århundreder og tager sit udgangspunkt i menneskets balance.
Også kaldet mikrozoneterapi

Øreakupunktur kan egentlig kaldes ‘mikrozoneterapi’ da principperne for diagnose og behandling er de samme som for zoneterapi. Zoner der relateres til hele kroppen, findes på ørets for- og bagside.

Øreakupunktur har som behandlings form været kendt i århundreder og tager sit udgangspunkt i menneskets balance. Ved at isætte en akupunkturnål i det ømme punkt, vil signalet blive returneret til det sted i kroppen hvorfra det kom og her fremkalde en normaliserende effekt i den pågældende ‘syge’ legemsdel. De belastede zoner/punkter, findes med en punktsøger.

Jeg benytter både almindelige akupunkturnåle og små permanåle som bliver siddende i øret til de selv ryger ud. Typisk 10-14 dage.

Er du som mange andre nervøs for nåle, er der alligevel meget effektiv hjælp at hente fra øreakupunkturen – uden brug af nåle. Ved at placere små plastre med frøkugler over de belastede punkter, kan punkterne aktiveres uden brug af nåle.

Hvis jeg ser det som en fordel og ekstra effekt for dine problemstillinger i kroppen, at bruge nåle i øret så vil jeg spørge om tilladelse til at benytte nålene. Øreakupunktur i forbindelse med kropsterapeutisk behandling koster 100 kr.

Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere information om øreakupunktur og behandlingerne.

Hvad øreakupunktur er særlig effektivt mod
Lidelser i bevægeapparatet (muskel- og ledsmerter)
Kroniske samt akutte skader
Allergier
Smerter
Migræne og hovedpine
Søvnproblemer
Hormonelle lidelser
Følelsesmæssige problemer som angst, uro og stress
Hjælp / støtte til rygeafvænning og vægtregulering (ring og hør nærmere inden du booker en tid.)
Rygestop med øreakupunktur

Du skal være fuldt ud klar og opsat på at holde op med at ryge når du ønsker at få behandling hos mig til dit rygestop. For at behandle rygestop med øreakupunktur, sættes der små blivende nåle i øret. Disse nåle sættes i punkter i øret, der blandt andet dæmper dine abstinenser, når du skal holde op med at ryge.

Den dag du får sat permanåle i øret, må du ikke have røget. Den sidste cigaret er dagen før rygestop, evt. om aftenen inden du går i seng.

Det er vigtigt, at når du har fået sat nålene i, at du ikke bruger nikotin på nogen måder, hverken som cigaretter eller nikotinplaster, da virkningen af nålene helt vil ophøre.

Nålene kan sidde i øret fra et par dage til en uges tid. Er nålene ikke selv faldet ud efter 10 dage, tages de ud. Behandlingen kan nu gentages efter behov men det anbefales at der afsættes minimum 3 behandlinger. Det er forskelligt, hvor mange behandlinger man skal have for at opnå et effektivt rygestop.

Hvis jeg ser det som en fordel og ekstra effekt for dine problemstillinger i kroppen, at bruge nåle i øret så vil jeg spørge om tilladelse til at benytte nålene. Øreakupunktur i forbindelse med kropsterapeutisk behandling koster 100 kr.


Du finder mig på
  • Opus Kropsterapi
  • Hirsemarken 1.B,
  • indgang D 1. sal

  • 3520 Farum
  • CVR 38570935
Kontakt mig på
  • Opus Kropsterapi
  • +45 5069 3268
  • kontakt@opus-kropsterapi.dk
Telefontider
Ingen faste telefontider. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon for at høre nærmere.

© 2018 Opus Kropsterapi