Opus Kropsterapi

OPUS betyder behov på latin og alle har et behov for kropsterapeutisk behandling i større eller mindre omfang.
Mit navn er Karen-Sofie. Jeg er født i 1978 og er gift og mor til to børn

Vil du bygge bro mellem dit hoved og krop? Lider du af muskelspændinger, træthed i kroppen, en skade eller lignende? Så kan jeg hjælpe dig!

I 2016 havde jeg de sidste 12 år været ansat i en detailkæde med stort økonomisk ansvar og personaleansvar. Men det tiltagende arbejdsmæssige overload gav min krop en tilstand der ikke var sundt. Derudover fik min far konstateret uhelbredelig kræft som også påvirkede mig og min krop meget.

Det var først her tanken om at lave noget andet og arbejde med mennesker og kroppen dukkede op.

Jeg har altid været fascineret af mennesket og kroppen men det lå bare aldrig rigtigt i kortene at det var den vej jeg skulle gå. Men det var som om der havde manglet ”noget”.

Det ”noget” kom til mig ved et åbent hus-arrangement på Totum – skolen for kropsterapi. Her blev der vist en kropsterapeutisk behandling og da jeg gik derfra vidste jeg at det var den vej jeg skulle gå.

Derfor valgte jeg i 2017 at starte på Totum kropsterapeutiske uddannelse. Uddannelsen har fokus på vores psykiske bagage og hvordan den påvirker vores krop samt at man tager udgangspunkt i kroppen som helhed i behandlingen.

Som kropsterapeut ser man kroppen som en helhed, hvor de psykiske og fysiske belastninger og oplevelser manifestere sig som spændinger i vores krop. Vores følelser sætter aftryk i kroppen og hvis ikke de bliver bearbejdet, udtrykt eller forløst, kan det manifestere sig i vores fysiske krop i form af spændinger og ubalancer. Men som kropsterapeut behandler man også sportsskader og akutte problemer så kropsterapi
er for ALLE!

Kropsterapeut uddannelsen er en mesterlære uddannelse, hvilket betyder at der lægges vægt på den praktiske del som så suppleres med teori. Meget tiden er man som studerende selv på briksen i uddannelsen og dermed opnår man en unik indsigt i, hvordan kroppen reagerer på de forskellige behandlingsformer.

Uddannelsen og det efterfølgende arbejde i min klinik, hvad end det handlede om stress, dårligt selvværd, sportsskader, traumer fra barndommen eller noget helt andet fik passionen til at hjælpe andre mennesker til at vokse endnu mere.

Så du kan være sikker på at hos Opus-Kropsterapi er ”din krop i gode hænder”

Venlig hilsen

Jeg hedder Helle, er 43 år, gift og mor til 3. Jeg elev på Totum - skolen for kropsterapi nu i praktik hos Fie hos Opus Kropsterapi.

Jeg har arbejdet som lærer i 18 år. Et arbejde med stor mening, udvikling og menneskelige relationer, hvilket jeg anser mig selv for at være god til. Jeg brændte for mit arbejde når jeg stod i klasselokalet med mine elever, men der var desværre så mange andre ting ved jobbet, som drænede min energi og gik mere og mere i konflikt med mine værdier. 

Dette medførte at jeg over 10 år at blive ramt med stress 4 gange. 4 lange og hårde perioder, hvor jeg forsøgte at komme tilbage til min kerne. Den sidste gang var jeg så heldig at komme på et kursus hos Karen-Sofie (Fie fra Opus Kropsterapi), der handlede om stress og vejrtrækning. Det gik op for mig, at jeg havde forladt min krop! Jeg havde haft så travlt med at få alting til at spille og brikkerne til at passe sammen i hovedet, at jeg slet ikke havde lyttet til min krop, der i årevis havde prøvet at trække i nødbremsen. Jeg har ellers altid brugt min krop meget gennem sport, dans og især teater, og det falder mig helt naturligt at udtrykke mig gennem kroppen i relationer til andre mennesker.

Det første skridt jeg tog var en beslutning om ikke at vende tilbage som lærer. Jeg vidste ikke, hvad jeg så skulle, men faldt over en coachuddannelse, som om ikke andet var en personlig rejse tættere på mig selv. Her hørte jeg igen om forbindelsen mellem psyken og den fysiske krops sundhed og velvære og blev nysgerrig. Jeg ville ned og mærke min krop igen, som jeg engang havde kunne, da jeg gjorde de ting, jeg ville. 

Jeg meldte mig på Totum kropsterapiuddannelse og fandt igen noget at brænde for. Det er en spændende og udviklende uddannelse, hvor jeg får et dybt kendskab til mig selv og kroppens signaler, og det er et interessant og betydningsfuldt arbejde at behandle, da det hjælper andre med også at mærke sig selv. Først dér kan forandring skabes, og vi kan få det liv vi vil leve.

Venlig Hilsen
Helle


I hjertet af Farum

Jeg holder til i min klinik Opus Kropsterapi i centrum af Farum. Det er nemt at komme til, da det er tæt på motorvejsafkørelsen og 15 min. gåtur fra Farum station. Du finder klinikken helt præcist på Hirsemarken 1.B, indgang D 1. sal, 3520 Farum.

Jeg glæder mig til at se dig!

Ta’ ikke kun mine ord for gode varer
"Ved behandlinger hos Opus Kropsterapi er jeg smertefri samme dag og nogle dage efter. Effekten er så tydelig!..."
Tina S.R. Larsen
"Hun formår at løsne muskelgrupper ingen andre har kunnet nå indtil. Karen-Sofie er ekstrem passioneret og professionel..."
Merete Olsen, Salon Luxs
"Allerede efter 2 behandlinger stod det helt klar for mig, at Karen-Sofie kan noget ganske særligt..."
Anissa Maya Risberg Müller, Sahva

Du finder mig på
  • Opus Kropsterapi
  • Hirsemarken 1.B,
  • indgang D 1. sal

  • 3520 Farum
  • CVR 38570935
Kontakt mig på
  • Opus Kropsterapi
  • +45 5069 3268
  • kontakt@opus-kropsterapi.dk
Telefontider
Ingen faste telefontider. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon for at høre nærmere.

© 2018 Opus Kropsterapi