Opus Kropsterapi

OPUS betyder behov på latin og alle har et behov for kropsterapeutisk behandling i større eller mindre omfang.

Jeg hedder Fie og jeg er født i 1978. Jeg er uddannet Totum kropsterapeut og indehaver af opus kropsterapi.  I foråret 2020 bliver jeg færdig med min masterclass overbygning.

Vil du bygge bro mellem dit hoved og krop? Lider du af muskelspændinger, træthed i kroppen, en skade eller lignende? Så kan jeg hjælpe dig!

I 2016 havde jeg de sidste 12 år været ansat i en detailkæde med stort økonomisk ansvar og personaleansvar. Men det tiltagende arbejdsmæssige overload gav min krop en tilstand der ikke var sundt. Derudover fik min far konstateret uhelbredelig kræft som også påvirkede mig og min krop meget.

Det var først her tanken om at lave noget andet og arbejde med mennesker og kroppen dukkede op.

Jeg har altid været fascineret af mennesket og kroppen men det lå bare aldrig rigtigt i kortene at det var den vej jeg skulle gå. Men det var som om der havde manglet ”noget”.

Det ”noget” kom til mig ved et åbent hus-arrangement på Totum – skolen for kropsterapi. Her blev der vist en kropsterapeutisk behandling og da jeg gik derfra vidste jeg at det var den vej jeg skulle gå.

Derfor valgte jeg i 2017 at starte på Totum kropsterapeutiske uddannelse. Uddannelsen har fokus på vores psykiske bagage og hvordan den påvirker vores krop samt at man tager udgangspunkt i kroppen som helhed i behandlingen.

Som kropsterapeut ser man kroppen som en helhed, hvor de psykiske og fysiske belastninger og oplevelser manifestere sig som spændinger i vores krop. Vores følelser sætter aftryk i kroppen og hvis ikke de bliver bearbejdet, udtrykt eller forløst, kan det manifestere sig i vores fysiske krop i form af spændinger og ubalancer. Men som kropsterapeut behandler man også sportsskader og akutte problemer så kropsterapi
er for ALLE!

Kropsterapeut uddannelsen er en mesterlære uddannelse, hvilket betyder at der lægges vægt på den praktiske del som så suppleres med teori. Meget tiden er man som studerende selv på briksen i uddannelsen og dermed opnår man en unik indsigt i, hvordan kroppen reagerer på de forskellige behandlingsformer.

Uddannelsen og det efterfølgende arbejde i min klinik, hvad end det handlede om stress, dårligt selvværd, sportsskader, traumer fra barndommen eller noget helt andet fik passionen til at hjælpe andre mennesker til at vokse endnu mere.

Så du kan være sikker på at hos Opus-Kropsterapi er ”din krop i gode hænder”

Venlig hilsen
I hjertet af Farum

Vi  holder til i klinikken - Opus Kropsterapi i centrum af Farum. Det er nemt at komme til, da det er tæt på motorvejsafkørelsen og 15 min. gåtur fra Farum station. Du finder klinikken helt præcist på Hirsemarken 1.B, indgang D i 3520 Farum. (for enden af vejen og igennem en port)

Vi har både behandlerrum i stuen og på 1. sal. Henvendelse  skal ske på 1. sal.

Vi glæder os til at se dig!

Ta’ ikke kun mine ord for gode varer
"Ved behandlinger hos Opus Kropsterapi er jeg smertefri samme dag og nogle dage efter. Effekten er så tydelig!..."
Tina S.R. Larsen
"Hun formår at løsne muskelgrupper ingen andre har kunnet nå indtil. Karen-Sofie er ekstrem passioneret og professionel..."
Merete Olsen, Salon Luxs
"Allerede efter 2 behandlinger stod det helt klar for mig, at Karen-Sofie kan noget ganske særligt..."
Anissa Maya Risberg Müller, Sahva

Du finder mig på
  • Opus Kropsterapi
  • Hirsemarken 1.B,
  • indgang D 1. sal

  • 3520 Farum
  • CVR 38570935
Kontakt mig på
  • Opus Kropsterapi
  • +45 5069 3268
  • kontakt@opus-kropsterapi.dk
Telefontider
Ingen faste telefontider. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon for at høre nærmere.

© 2018 Opus Kropsterapi