Persondata

Hvem er vi
Vores webstedsadresse er: http://www.opus-kropsterapi.dk.

Telefon: 50 69 32 68
Email: kontakt@opus-kropsterapi.dk

Hirsemarken 1.B indgang D i stuen
3520 Farum

Persondatapolitik hos Opus-krosterapi
Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Opus kropsterapi

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler
Hvis du ønsker at kontakte os via brug af kontaktformularen under kontaktsiden, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne svare tilbage på din henvendelse. Hvis du vælger at foretage en booking via vores bookingsystem (onlinebooq), så har vi også her brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre bookingen.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse,, telefonnummer og betalingsoplysninger.

Opus Kropsterapi indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Kontakter os via kontaktformularen
  • Gennemfører en booking

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.opuskropsterapi.dk er Opus Kropsterapi, CVR-nr 38570935, Skansevænget 13, 3520 Farum.

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og email indhenter vi for at besvare på din henvendelse via kontaktsiden.

Når du betaler for en ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalings transaktionen, anvendes og gemmes kun til betalings afvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af en ydelse, vil du desværre ikke have mulighed for at købe ydelsen af os på vores online booking system.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 60 måneder efter, at du har modtaget din ydelse (jf. bogføringsloven).

Andre modtagere af personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du foretager en booking, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores bookingsystem, pt. Onlinebooq med henblik på håndtering af alle bookinger.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse opuskropsterapi@gmail.com.


Du finder mig på
  • Opus Kropsterapi
  • Hirsemarken 1.B,
  • indgang D 1. sal

  • 3520 Farum
  • CVR 38570935
Kontakt mig på
  • Opus Kropsterapi
  • +45 5069 3268
  • kontakt@opus-kropsterapi.dk
Telefontider
Ingen faste telefontider. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon for at høre nærmere.

© 2018 Opus Kropsterapi