Udtalelser

Glade og tilfredse kunder

Waou! En behandling hos Fie er en helt særlig oplevelse

“Waou! En behandling hos Fie er en helt særlig oplevelse - og det får mig til at føle mig helt ny. Tusinde tak, Fie 😊

- Pernille

Fie er kompetent og professionel ud over det sædvanlige

“Fie er kompetent og professionel ud over det sædvanlige. Jeg føler mig altid i sikre hænder hos hendes og går altid der fra med en følelse af at have fået mere med end jeg havde forventet.
Tak 5 🌟🌟🌟🌟🌟.”

- Ann Sophie

Det var den bedste oplevelse! Hun er så grundig i sin teknik ...

“Jeg har desværre kun været under Fies hænder én gang , INDTIL VIDERE. Men det var den bedste oplevelse! Hun er så grundig i sin teknik, og man kan mærke at det er noget hun vil og brænder for. Man føler sig godt tilpas hos Opus kropsterapi, og jeg fik mere end hva jeg forventede - jeg kommer klart igen!”


- Nadja

Jeg føler jeg har mere overskud bagefter!...

"Jeg har ofte rygproblemer. Normalt når jeg får massage, får jeg som regel smerter efterfølgende, men ved behandlinger hos Opus Kropsterapi er jeg smertefri samme dag og nogle dage efter. Effekten er så tydelig! Og jeg føler jeg har mere overskud bagefter! Har prøvet det 3 gange indtil videre, og ser frem til mange flere! Hun er så dygtig!!"
- Tina S. R. Larsen, Kunde

Hver gang går jeg derfra med en lethed og veltilpashed jeg ikke har følt længe...

“Jeg har nu været hos Opus Kropsterapi ved Karen-Sofie nogen gange og hver gang går jeg derfra med en lethed og veltilpashed jeg ikke har følt længe. Hun formår at løsne muskelgrupper ingen andre har kunnet nå indtil. Karen-Sofie er ekstrem passioneret og professionel omkring hendes måde at behandle på samt hendes stræben på altid at blive endnu bedre. Jeg er taknemmelig for at Karen-Sofie fik fingre i min krop.”
- Merete Olsen, Frisør og ejer af Salon Luxs

Hun er ekstrem grundig og jeg føler virkelig at hun udnytter hvert minut...

"Inden mit første møde med Karen-Sofie fra Opus Kropsterapi var jeg ærligt talt en smule skeptisk men pga. mange smerter i ryg, lænd og ben tog jeg af sted – spændt på at se om jeg denne gang ville få en positiv effekt.

Allerede efter 2 behandlinger stod det helt klar for mig, at Karen-Sofie kan noget ganske særligt. Selvom hendes teknik ikke ligner det jeg kender fra andre behandlere, rammer hun dybere og mere præcist og løsner derved op i gamle spændinger, som jeg næsten havde affundet mig skulle være der for evigt.

Hun er ekstrem grundig og jeg føler virkelig at hun udnytter hvert minut. Hun lytter både til mig men også til min krop og tuner sig meget hurtigt ind på hvor problemerne gemmer sig. Med rolige og sikre hænder finder hun spændingerne og arbejder sig gennem dem. Hun har lært mig hvordan min vejrtrækning kan være med til at restituere min krop og hjælper mig med at huske det under hver behandling. På denne måde bliver behandlingen en blanding af hendes magiske hænder, særlige teknik og min egen evne til at give slip og tage imod behandlingen.

Hos Opus Kropsterapi ved jeg at jeg er i gode hænder og jeg ser for første gang positivt på alle mine skavanker – for de betyder nemlig at jeg kan blive ved med at komme tilbage til Karen-Sofie og Opus Kropsterapi.”
- Anissa Maya Risbjerg Müller, Produktchef, Sahva


Du finder mig på
  • Opus Kropsterapi
  • Hirsemarken 1.B,
  • indgang D 1. sal

  • 3520 Farum
  • CVR 38570935
Kontakt mig på
  • Opus Kropsterapi
  • +45 5069 3268
  • kontakt@opus-kropsterapi.dk
Telefontider
Ingen faste telefontider. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon for at høre nærmere.

© 2018 Opus Kropsterapi