Vi tilbyder virksomheder to muligheder for samarbejde. Læs mere om de to muligheder her på siden eller du er velkommen til at kontakte mig for nærmere information.

Firmaaftale med behandlinger

Vi står klar til at tage hånd om jeres medarbejderes helbred og trivsel! Det siges at medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource. Derfor giver det også mening at passe godt på medarbejdernes helbred. En vej til dette er gennem en virksomhedsaftale, hvor medarbejderne tilbydes behandling med kropsterapi eller massage.

Fordelene er til at tage at føle på
Forebyggelse og behandling af skader og andre arbejdsrelaterede gener fx. museskader, rygsmerter, spændingshovedpine, nakkeproblemer, stress osv.
Et generelt bedre helbred for medarbejderne skaber øget medarbejdertilfredshed, større engagement, minimerer stress og giver i sidste ende færre sygedage og øget effektivitet.
Virksomheden viser også at den formår at tage hensyn til både trivsel og bundlinje.
Forløbet Tilpasses jeres virksomhed!
Sammen finder vi den løsning, der passer bedst til jeres virksomhed. Herunder er der tre eksempler på hvordan en firmaaftale kan fungere:
Eksempel 1

Virksomheden betaler for behandlingen og behandlingen foregår i arbejdstiden.

Behandlingen foregår på virksomhedens adresse og virksomheden modtager en samlet faktura for dagens behandlinger.

Eksempel 2

Medarbejderne betaler selv for behandlingen og behandlingen foregår i arbejdstiden.

Behandlingen foregår på virksomhedens adresse og medarbejderen afregner selv med Opus Kropsterapi.

Eksempel 3

Virksomheden betaler for behandlingen og behandlingen foregår udenfor arbejdstiden.

Medarbejderen booker selv en tid på hjemmesiden og møder op til behandling hos Opus Kropsterapi. Virksomheden modtager en samlet månedsfaktura for månedens behandlinger.

Behandlingstype- og varighed tilpasses selvfølgelig, så det passer til jeres behov og krav.

Praktisk

Hvis vi aftaler, at behandlingen skal foregå på virksomhedens adresse, så kommer jeg i et aftalt tidsrum og medbringer behandlerbriks osv. Det er ikke nødvendigt for medarbejderne at medbringe eget lagen eller håndklæde.

Krav til fysiske rammer:

  • Adgang til et uforstyrret lokale
  • Gulvplads – minimum 2×3 meter

Lyder en firmaaftale som noget for din virksomhed? Så ring på tlf. 50693268 eller skriv en mail på kontakt@opus-kropsterapi.dk

“Styrk og boost din medarbejders sundhed så de booster arbejdspladsens”
– Karen-Sofie, ejer af OPUS Kropsterapi
Firmaaftale med sparring
Sparring om arbejdsstillinger, øget energi og mindre stress ved åndedrætstræning og behandlinger

Gør en forskel for medarbejdernes sundhed og trivsel med mig som jeres sparring og behandler. Vores krop kompenserer hele tiden for ens spændinger og ubalancer og den er faktisk god til det. Men det er et usundt mønster at være i.

Mange medarbejdere går måske rundt og spænder op og har ondt men har sat kroppen på autopilot. Dette usunde mønster gavner hverken virksomheden eller medarbejderen på sigt.

Hvad gør man når man når man har ondt? Smerter er symptomer som kommer til udtryk når kroppen er i ubalance og samtidigt belastes uhensigtsmæssigt. Det kan fx være stress, psykisk arbejdsmiljø eller dårlige arbejdsstillinger. Årsagen er at kroppen ikke er stærk nok et specifikt sted og ikke er afstemt til den givne belastning og slet ikke over længere tid.

Via kropsterapi og åndedrætsøvelser hjælper jeg medarbejderne med at slippe spændinger, undgå de usunde spænd i kroppen og derved styrke kroppen så den igen kommer i balance og kan modstå belastningsperioder bedre. Dette giver øget energi og derved mindre stress og sygdom.

Jeg vil hjælpe medarbejderne til at finde gode arbejdsstillinger som sætter fokus på optimal kropsholdning under arbejdet samt give tips og øvelser til hvordan man i løbet af dagen, på få minutter, kan opnå større overskud og energi. Kropsterapi er naturligvis én til én hvor åndedrætsøvelser kan foregå individuelt, i grupper eller som forløb i min klinik i Farum ved særlige behov.

Forløbet starter med et opstartsmøde hvor virksomheden fortæller om deres forventninger og behov i forhold til forløbet. Jeg vil komme ind på hvad jeg kan gøre for jer og vi ligger en tidsplan og handlingsplan for forløbet og heri løbende evaluering og opfølgning.

Priser
Forløbet er baseret på timebasis og jeg tager Kr. 600,- ex. moms.

Hvis dette har vakt jeres interesse som virksomhed er I velkommen til at kontakte os for et møde eller for mere information.


Du finder mig på
  • Opus Kropsterapi
  • Hirsemarken 1.B,
  • indgang D 1. sal

  • 3520 Farum
  • CVR 38570935
Kontakt mig på
  • Opus Kropsterapi
  • +45 5069 3268
  • kontakt@opus-kropsterapi.dk
Telefontider
Ingen faste telefontider. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon for at høre nærmere.

© 2018 Opus Kropsterapi